Lid worden of kennismaken met ons?


Maastricht kent naast een paar grote verenigingen vele onafhankelijke disputen. Hier is O.M.G.M. MAX er één van! 

 

MAX staat voor het woord MAXIMAAL en onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets: “Live life to the MAX!” Als groep hechte vriendinnen halen wij graag het maximale uit het leven, wat zorgt voor een grote verscheidenheid van activiteiten en interesses. Zo zijn wij altijd in voor feestjes, borrels en integraties, maar zijn we daarnaast ook te vinden bij de playbackshow, hockeywedstrijden, voetbalwedstrijden, disputenroeidag, zwembadfeestjes etc.

 

Hiernaast verwijst MAX natuurlijk ook naar het studentenspelletje mexen, waardoor wij elkaar en andere disputen graag uitdagen met een potje mexen in de kroeg.

 

Woensdagavond is onze MAX-avond, die wij altijd beginnen door gezellig met elkaar te eten en daarna helemaal uit ons dak te gaan in studentencafé de Beurs waar wij met nog 9 andere onafhankelijke disputen staan. Om vervolgens het feest voort te zetten op de Markt, tot onze voeten moe zijn of de studie van ons eist op tijd naar bed te gaan.

 

Naast onze wekelijkse dispuutsavond zien we elkaar natuurlijk nog veel vaker bij etentjes, middagjes shoppen, tijdens het sporten, op het terras, koffie-dates in de UB en tijdens vele vakanties en festivals.

 

Heb je ook zin om de rest van je studententijd door te brengen met een groep vriendinnen die voor elkaar door het vuur gaan en niet op hun mondje zijn gevallen?

 

Zoek dan tijdens de INKOM* naar de lila shirts en maak er samen met ons een onvergetelijke week van!

 

Na de INKOM* zullen we weer een kennismakingsborrel organiseren. Daarvoor kennis maken? Bel of app voor een biertje, een dansje of een potje mex naar Milou: 06-22164693

 

 

Hopelijk tot snel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*DISCLAIMER - De Algemene Introductieweek van Maastricht, de INKOM, wordt georganiseerd door de Werkgroep INKOM namens de Maastricht University en Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). De Werkgroep INKOM is als organisatie verantwoordelijk voor het gehele INKOM programma. De

Werkgroep INKOM en O.M.G.M. MAX. werken samen tijdens de bovenstaande activiteiten.
DISCLAIMER: Maastricht introduction week, the INKOM, is organised by Workgroup INKOM in the name of Maastricht University and Zuyd Hogeschool (www.inkom.nl). Workgroup INKOM is responsible for the whole INKOM program. Workgroup INKOM and O.M.G.M. MAX. are cooperating to make this week a success.