Maastricht kent naast een paar grote verenigingen vele onafhankelijke disputen. Hier is O.M.G.M. MAX er één van! 

 

MAX staat voor het woord MAXIMAAL en onze lijfspreuk is dan ook niet voor niets: “Live life to the MAX!” Als groep hechte vriendinnen halen wij graag het maximale uit het leven, wat zorgt voor een grote verscheidenheid van activiteiten en interesses. Zo zijn wij altijd in voor feestjes, borrels en integraties, maar zijn we daarnaast ook te vinden bij de playbackshow, hockeywedstrijden, voetbalwedstrijden, disputenroeidag, zwembadfeestjes etc.

 

Hiernaast verwijst MAX natuurlijk ook naar het studentenspelletje mexen, waardoor wij elkaar en andere disputen graag uitdagen met een potje mexen in de kroeg.

 

Woensdagavond is onze MAX-avond, die wij altijd beginnen door gezellig met elkaar te eten en daarna helemaal uit ons dak te gaan in studentencafé de Beurs waar wij met nog 9 andere onafhankelijke disputen staan. Om vervolgens het feest voort te zetten op de Markt, tot onze voeten moe zijn of de studie van ons eist op tijd naar bed te gaan.

 

Naast onze wekelijkse dispuutsavond zien we elkaar natuurlijk nog veel vaker bij etentjes, middagjes shoppen, tijdens het sporten, op het terras, koffie-dates in de UB en tijdens vele vakanties en festivals.

 

Heb je ook zin om de rest van je studententijd door te brengen met een groep vriendinnen die voor elkaar door het vuur gaan en niet op hun mondje zijn gevallen?

 

Neem contact met ons op en kom een keertje mee borrelen!

Contactgegevens


Adres                               O.M.G.M. MAX

                                         Tongersestraat 12D01

                                         6211 LN Maastricht       

                          

E-mail                               omgmmax21@gmail.com

 

Telefoon      

          Praeses (Camille)    06-42639513

          Ab-Actis (Jody)        06-25198739

          Quaestor (Mare)      06-38770963

          

      

Rabobanknummer            11.98.21.400

Kamer van Koophandel    140.729.41

 

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.